Sunteti interesat de un polish auto? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme din orasul Dvs care ofera astfel de servicii, impreuna cu informatii utile, care sa va ajute sa intrati in contact cu ele mai usor:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • nr de telefon;
  • website-ul firmei;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista).

Pentru a afla lista completa de servicii oferite, tarifele aferente, sau pentru a face o programare, va rugam sa contactati direct firmele listate la datele de contact afisate sub numele fiecarei firme de polish auto Alexandria.

Firme polish auto Alexandria

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Constantin Brancoveanu nr. 39, Alexandria

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii esentiale despre polish auto

Dupa cum stie orice pasionat de masini, mentinerea calitatii si luciului vopselei masinii dvs. este absolut vitala. Chiar si o ciobitura minuscula are potentialul sa ne scoata din sarite, ce sa mai vorbim despre indoiturile de pe usi… O operatie de polish auto este un instrument cheie in arsenalul oricui doreste sa isi mentina vehiculul in conditii de top, pentru a-si pastra atat valoarea, cat si propria sanatate mentala. Tocmai de aceea, cand vine vorba de aceasta operatiune, trebuie sa va asigurati ca treaba este executata de profesionisti in polish auto Alexandria.

In continuare gasiti informatii esentiale despre aceasta operatiune, de la modul in care functioneaza, pana la situatiile cand ar trebui si nu ar trebui sa fie utilizate.

Ce este un polish auto?

Multi oameni nu realizeaza ca acesta este un proces abraziv, si scopul sau este de a indeparta defectele. La masinile moderne, nu atingeti deloc vopseaua. De fapt, aceasta operatiune indeparteaza o cantitate foarte mica de lac transparent, deoarece acesta este cel care se deterioreaza. Un polish auto este conceput pentru a indeparta acele daune, indiferent ce forme au.

Cat de curata trebuie sa fie masina inainte de operatiune?

In mod ideal, masina ar trebui sa fie cat mai curata posibil – aproape ca la spital. Asta inseamna decontaminare pentru a elimina gudronul, insectele zdrobite si praful de discuri de frana, apoi o degresare, si apoi o pre-spalare. Toate acestea vor ajuta procesul si vor imbunatati rezultatul final.

Trebuie sa fac ceva dupa?

Un polish auto nu este un proces final; nu ar trebui sa lasati masina in stadiul acesta pentru ca atunci vopseaua ramane neprotejata. Polishul este de obicei o etapa de pregatire inainte de a aplica fie o ceara, fie un material de etansare a vopselei.

Care este diferenta dintre o ceara si un polish auto?

Deoarece este abraziv, un polish auto nu trebuie utilizat in mod regulat, ci doar atunci cand doriti sa indepartati imperfectiunile si sa imbunatatiti claritatea si stralucirea vopselei. De cealalta parte, o ceara adauga un strat de protectie pentru a mentine luciul respectiv, avand grija ca razele UV si contaminantii naturali sa nu deterioreze stratul de lac transparent.

Cat dureaza rezultatele ?

Depinde ce strat de protectie este utilizat. Daca se foloseste o ceara de carnauba, probabil ca doua pana la trei luni, in functie de conditiile de mediu, si frecventa de spalare. Daca alegeti un material de etansare ceramic, durata de timp creste semnificativ.

Exista substante pentru polish auto speciale pentru aplicarea manuala si cea cu masina?

O multime de substante pentru lustruirea manuala – care sunt mai rafinate – pot fi folosite si cu o masina. Cu toate acestea, unele substante sunt concepute special pentru a fi utilizate numai cu o masina. Principiul din spatele acestui lucru este ca actiunea masinii descompune abrazivii in particule din ce in ce mai fine. Ca atare, nu ar fi potrivite pentru un polish auto manual.

Pentru rezultate de exceptie, si pentru a indeparta riscul oricaror daune care ar putea fi foarte scump de remediat, este de preferat sa va adresati profesionistilor – cautati un service care ofera polish auto Alexandria, si bucurati-va de rezultate de calitate.