Aveti nevoie de servicii de detailing auto in orasul Dvs? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme locale care activeaza in acest domeniu, impreuna cu informatii utile despre ele:

  • nume
  • adresa
  • nr de telefon
  • website
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Pentru lista completa de servicii oferite si tarifele aferente, va rugam sa contactati direct firmele respective la datele afisate.

Firme detailing auto Targu Jiu

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Intrebari de adresat atunci cand cautati cel mai bun serviciu de curatare tapiterie auto

Cum sa alegeti o firma de detailing auto

Alegerea unei firme de detailing auto Targu Jiu care sa faca o treaba excelenta poate fi dificila, aproape ca si alegerea unui restaurant intr-un oras necunoscut. In majoritatea oraselor, piata de profil este saturata cu multe firme, dar la care ar trebui sa apelati? In continuare va prezentam 4 aspecte la care sa fiti atenti atunci cand alegeti o firma de curatat automobilei:

1) Recenzii

Acest aspect este unul simplu. Ce spun altii despre firma de detailing auto? Diverse platforme precum Google si Facebook sunt minunate pentru a verifica reputatia acestor firme.

2) Certificari

Verificati daca firma detine certificari. Este intotdeauna de preferat o firma care ofera o continua instruire si obtinerea de certificari prin participarea la cursuri de specialitate in tara, unde este posibil. Industria de detailing auto se schimba rapid, iar investitiile in educatia continua si impartasirea cunostintelor sunt deosebit de importante atat pentru succesul unei firme, cat si pentru satisfactia clientilor.

3) Vechimea in domeniu

Sunt multe firme in domeniul de detailing auto care apar peste noapte, in fiecare vara, si incearca sa acapareze o parte din piata, afisand diverse oferte in sezonul cald. Insa, de ce sa alegeti o firma care vrea sa profite doar de sezonul de varf, cand ati putea colabora cu o firma sau o persoana care a derulat acest tip de afacere mai multi ani la rand, si are o experienta solida in spate?

4) Aspectul

Ati trecut vreodata pe langa o spalatorie auto cu servicii complete, si cu angajatii imbracati dupa bunul lor plac? O companie profesionista de detailing auto Targu Jiu are un cod vestimentar strict. Acesta spune multe despre modul in care isi desfasoara afacerea. Bineinteles, codul vestimentar nu este totul – o camioneta sau o duba de curatat autovehicule pot spune de asemenea multe despre firma respectiva. De exemplu, ati fi dispus sa angajati un antrenor personal supraponderal?

Intrebari pe care sa le adresati firmei de detailing auto

Cu atatea firme pe piata, este greu sa va dati seama care ar face o treaba buna. Daca firma pe care o alegeti nu raspunde afirmativ la cele 3 intrebari de mai jos, probabil nu veti primi cele mai bune servicii de detailing auto posibile:

Oferiti pachete care sa includa servicii multiple?

Daca firma este una profesionista, atunci ar trebui sa poata oferi mai mult decat un pachet de baza de detailing auto. Comandati serviciul potrivit pentru nevoile si bugetul dumneavoastra.

Serviciile sunt executate manual?

Pe piata exista deja si firme care ofera servicii automatizate de detailing auto, insa sunt de preferat serviciile oferite de operatori umani. Spalatoriile automatizate de masini pot functiona rapid si nu au nevoie de pauza de masa, dar nici nu isi pot da seama daca au scapat o pata. Un om este atent la detalii, pentru a asigura calitatea la fiecare pas al procesului.

Folositi un aspirator cu apa calda pentru interior?

Daca aveti interioare tapitate si textile, firma aleasa sa le curete cu instrumentele adecvate. Mizeria si praful intra adanc in tesatura interioarelor, dar nu se poate ascunde de aspiratoarele cu apa calda, care imping lichidul de curatare adanc in tesatura, la temperaturi foarte inalte, eliminand mizeria si fluidul acumulat cu ajutorul unui aspirator puternic. Este unul din instrumentele cele mai bune, si singurul mod in care o firma de detailing auto Targu Jiu poate curata in profunzime tapiteriile si textilele din interiorul masinii.