Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,825 ori [din 21 martie 2020]

Sunteti interesat sa aplicati folie auto pe geamurile masinii Dvs.? Aceasta are o serie de beneficii, dar pentru a va asigura ca le veti experimenta pe deplin, este recomandat sa apelati la un service autorizat in acest sens. Pentru a va ajuta in cautarea unui astfel de furnizor, am pregatit o lista cu firmele care monteaza folii auto in Alba Iulia, alaturi de informatii utile care sa va ajute sa luati o decizie si sa stabiliti contactul cu ei:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Folie auto Alba Iulia - Firme care vand si monteaza

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bd-ul Republicii nr.87, Alba Iulia

Acest service nu a adaugat inca o scurta descriere pentru operatiunile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul sau un reprezentant al acestei firme, aveti posibilitatea de a adauga astfel de informatii aici.

Fara recenzii
0/5

Alexandru Ioan Cuza nr. 2, Alba Iulia

Acest furnizor nu a adaugat inca mai multe informatii pentru serviciile oferite. Daca reprezentati aceasta firma, puteti oricand adauga o descriere pe aceasta pagina.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Str. Turnatoriei nr. 6, Alba Iulia

Aceasta companie inca nu a furnizat o mica descriere pentru serviciile pe care le presteaza. Daca sunteti un reprezentant al acestei firme, puteti adauga aceste informatii aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Probabil cele mai des instalate si utilizate branduri de folie auto in Romania sunt Llumar, Suntek, 3M, insa nu doar acestea.

De ce sa apelati la o firma de folie auto pentru un montaj profesional

Aplicarea profesionala de folie auto poate aduce o multitudine de beneficii, nu doar din punct de vedere estetic. Nu este recomandata doar pentru masinile mai vechi, unde imbunatatirea aspectului poate fi observata rapid; din ce in ce mai multe persoane, atat acasa cat si la birou, descopera avantajele utilizarii acestui produs pentru geamuri. In plus, chiar si planeta noastra frumoasa si unica poate beneficia de avantajele ecologice ale folosirii acestor produse. Lista de beneficii este practic nesfarsita si trebuie sa fim constienti de acestea pentru a putea obtine maximum de beneficii. Sa analizam cateva din avantajele oferite de o folie auto:

O masina mai racoroasa

Anumite marci, tipuri si modele de masini se incalzesc mai rapid in interior decat altele, ceea ce le face mai putin confortabile in timpul verii, mai ales la calatorii lungi. Cu toate acestea, aplicarea corecta de catre o firma de montaj folie auto cu experienta poate reduce temperatura in masina cu pana la 60% vara, ceea ce duce la o imbunatatire directa a confortului in timpul calatoriilor mai lungi.

Reduce posibilitatea accidentelor de circulatie

Accidentele rutiere cauzate de orbirea soferilor pot fi prevenite usor prin aplicarea de folie auto speciale pe geamurile autovehiculului. Orice sofer stie ca condusul cu soarele in fata, sau cu reflectia luminii din apa de ploaie sau zapada poate fi extrem de dificila si periculoasa. Aceleasi probleme pot aparea si in timpul noptii, cand soferii se confrunta cu stralucirea farurilor masinilor din sens opus, ceea ce poate duce la oboseala puternica a ochilor, precum si dureri de cap. Toate acestea fac din condus o experienta inconfortabila, ceea ce nu este dorit de nimeni cand se afla la volan.

Protejarea pasagerilor impotriva cioburilor din geamuri

O folie auto aplicata pe geamuri poate ajuta la prevenirea leziunilor in cazul unui accident. Cand geamul se sparge, folia il tine
impreuna, impiedicand cioburile sa se imprastie in toate directiile si astfel, reducand sansele de ranire a soferului, pasagerilor sau pietonilor. Pentru a beneficia de aceste avantaje, este important sa apelati la o firma autorizata de montaj folie auto pe geamurile masinii, si astfel sa beneficiati de o garantie.

Astfel, va puteti bucura de o multime de avantaje daca decideti sa executati acest „upgrade” pentru automobilul Dvs, si bineinteles este indicat sa va orientati spre un service autorizat RAR, si cu experienta in instalarea de folie auto Alba Iulia.

Cuvinte cheie: folie auto.